pondělí, března 26, 2007

Snyder chystá Armádu mrtvých

Zack Snyder a studio Warner Bros., pro které natočil Úsvit mrtvých i 300: Bitva u Thermopyl, oznámili, že hodlají ve společné spolupráci pokračovat. Jejich dalším počinem by měl být akční zombie horor Army od Dead pocházející přímo ze Zackovy hlavy. Film vznikne pod hlavičkou nedávno založené Snyderovy společnosti Cruel & Unusual Fims, kterou Zack vlastní společně se svojí ženou.

Army of Dead bude vyprávět do blízké budoucnosti zasazený příběh otce, který se rozhodne zachránit svoji dceru před jistou smrtí v zombiemi zamořeném Los Angeles. A vyjednávat s nimi asi nebude. Scénář by měl napsat Joby Harold (Awake) a Snyder by byl rád, aby film spojoval to nejlepší ze 300 a Úsvitu mrtvých. Jinými slovy aby to byl epický zombie horor.

,,Řekl bych, že tak rozmáchlý zombie film, jaký chceme natočit, tady ještě nebyl, " říká k tomu.

O tom, že by měl být Army of Dead nářez není pochyb, otázkou ovšem je, zda se Snyder hodlá chopit i režie nebo si ponechá jen kontrolu jako producent a executive producer. V tuhle chvíli už má totiž dost práce s přípravami legendárního comicsu Alana Moora Watchmen. Jeho natáčení by mělo začít na konci léta, s premiérou u Warnerů počítají v roce 2008.

Žádné komentáře: